Holmgrens Catering

À la carte

Förrätter

Carpaccio på kalvryggfilé med marinad (119 kr)
Lövtunna skivor av kalvryggfilé marineras med limefrukt, olivolja, kapris, pimento, champinjoner och riven parmesanost (marinaden skall hällas över köttet 20 min innan servering).

Konjaksgravad oxfilé (119 kr)
med senapsdressing; garnerad med rotfruktsstrimlor och grönsallad.

Melon och parmaskinka (69 kr)
på bädd av grönsallad, garnerad med tomat, gurka och persilja.

 

Huvudrätter att värma

Kalvfilé Oscar (219 kr)
med sparris, hummermedaljong, dillkvist; béarnaisesås, stekt potatis.

Örtfylld, vitlöksspäckad lammstek (199 kr)
med rödvinsås, mintgelé, fransk potatis- och rotfruktsgratäng.

Holmgrens oxfilé (219 kr)
ansjovis- och enbärsmarinerad oxfilé på en bädd av småskuren stekt potatis
och kantareller; gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé.  



Som komplement till rätterna ovan:
Grönsallat (20 kr) Kuvertbröd och smör (15 kr)

 

Alla rätter ska beställas minst 3 arbetsdagar i förväg och minsta beställning är 6 portioner.

Självklart ordnar vi vegetariskt alternativ ifall det önskas.

Vi kan ordna med utkörning både via taxi och Move by Bike. Säg till vid beställning ifall du är intresserad så tar vi fram ett pris.

Välkommen att beställa direkt i vår butik, på telefon 046-211 15 44 eller
maila till info@holmgrenschark.se