Carpaccio på kalvryggfilé med marinad (139 kr)
Lövtunna skivor av kalvryggfilé marineras med limefrukt, olivolja, kapris, pimento, champinjoner och riven parmesanost (marinaden skall hällas över köttet 20 min innan servering).
Konjaksgravad oxfilé (149 kr)
med senapsdressing; garnerad med rotfruktsstrimlor och grönsallad.
Melon och parmaskinka (85 kr)
på bädd av grönsallad, garnerad med tomat, gurka och persilja.
Fyra charkfavoriter med focaccia och blandade oliver (129 kr)
Örtfylld, vitlöksspäckad lammstek (249 kr)
med rödvinssås, fransk potatis- och rotfruktsgratäng
Helstekt kalventrecote (239 kr) med rostad kulpotatis, grönsaker och dragonsås
Ugnsbakat tupplår med tomat- och vitvinssås, persiljepotatis och kronärtskocka (229 kr)
Holmgrens oxfilé (249 kr)
ansjovis- och enbärsmarinerad oxfilé på en bädd av småskuren stekt potatis
och kantareller; gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé.
Som komplement till rätterna ovan:
Grönsallat (20 kr) Kuvertbröd och smör (15 kr)
Alla rätter ska beställas minst 3 arbetsdagar i förväg och minsta beställning är 8 portioner.
Självklart ordnar vi vegetariskt alternativ ifall det önskas.
Vi kan ordna med utkörning, 200:- inom Lund.
Välkommen att beställa direkt i vår butik, på telefon 046-211 15 44 eller
maila till info@holmgrenschark.se