Holmgrens vårmeny

Komponera din egen meny genom att välja 3 av rätterna nedan:

Förrätter


Jordärtskockssoppa med Grissini


Charkbricka med 4 sorters lufttorkat kött och salami samt blandade oliver

Rullad kycklingfilé med soltorkade tomater och basilika på en salladsbädd med parmesan


Huvudrätter


Sous vide tillagat lamminnanlår med ramslökspesto & bulgursallad

Helstekt kalkon med persilje- & champinjonsås,
haricots verts- & rödlökssallad, rostade rotfrukter

Holmgrens Tuppgryta med syltlök, kalamataoliver,
soltorkade tomater och ris

Kalventrecote med tomat- & vitvinssås,
blomkål, sparris, broccoli samt rödlök

 

 

 

 

 

Efterrätter:

Vaniljpannacotta med bärkompott

Vit Chokladmousse med rabarbertopping

Tryfflar, 3 sorter

 

Huvudrätt: 180 kr


För- och huvudrätt: 245 kr


Trerätters meny: 275 kr

 

 

Alla rätter ska beställas minst 3 arbetsdagar i förväg och minsta beställning är 6 portioner.

Självklart ordnar vi vegetariskt alternativ ifall det önskas.

Vi kan ordna med utkörning både via taxi och Move by Bike. Säg till vid beställning ifall du är intresserad så tar vi fram ett pris.

 

Buffeér

 

Festbuffé (185 kr per portion)
Limemarinerad rostbiff med kapris, pimento och svarta oliver; inskyad fläskfilé; skinkinlindad sparris; stekt ungtupp med Rhode Island-sås, potatissallad (minst 10 port).

 

Gourmetbuffé (195 kr per portion)
Konjaksgravad oxfilé med senapsdressing; inskyad fläskfilé; stekt anka med persika Walldorf; rökt lammstek med pepparrotsgrädde; potatissallad (minst 10 port).

 

Italiensk buffé (195 kr per portion)
Bresaola (lufttorkat oxkött), pancetta, parmaskinka, salami (spianata, fänkåls- eller tryffel-) pastasallad med kronärtskocka, paprika, oliver, marinerad vitlök och parmesanost, mozzarellaost med tomat, melon, ruccolasallad, soltorkad tomat, basilika och färska grönsaker; bröd och olivolja (minst 10 port).

À la carte

Förrätter

Carpaccio på kalvryggfilé med marinad (119 kr)
Lövtunna skivor av kalvryggfilé marineras med limefrukt, olivolja, kapris, pimento, champinjoner och riven parmesanost (marinaden skall hällas över köttet 20 min innan servering).

Konjaksgravad oxfilé (119 kr)
med senapsdressing; garnerad med rotfruktsstrimlor och grönsallad.

Melon och parmaskinka (69 kr)
på bädd av grönsallad, garnerad med tomat, gurka och persilja.

 

Huvudrätter att värma

Kalvfilé Oscar (219 kr)
med sparris, hummermedaljong, dillkvist; béarnaisesås, stekt potatis.

Örtfylld, vitlöksspäckad lammstek (199 kr)
med rödvinsås, mintgelé, fransk potatis- och rotfruktsgratäng.

Holmgrens oxfilé (219 kr)
ansjovis- och enbärsmarinerad oxfilé på en bädd av småskuren stekt potatis
och kantareller; gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé.  



Som komplement till rätterna ovan:
Grönsallat (20 kr) Kuvertbröd och smör (15 kr)

 

Alla rätter ska beställas minst 3 arbetsdagar i förväg och minsta beställning är 6 portioner.

Självklart ordnar vi vegetariskt alternativ ifall det önskas.

Vi kan ordna med utkörning både via taxi och Move by Bike. Säg till vid beställning ifall du är intresserad så tar vi fram ett pris.