Vårmeny

Vårmeny

Förrätter
- Jordärtskockssoppa med Grissini
- Charkbricka med fyra charkfavoriter samt blandade oliver
- Rullad kycklingfilé med soltorkade tomater och
basilika på en salladsbädd med parmesan

Huvudrätter
- Sous-vide tillagat lamminnanlår med ramslökspesto & bulgursallad
- Helstekt kalkon med persilje- & champinjonsås,
haricots verts- & rödlökssallad, rostade rotfrukter
- Holmgrens Tuppgryta med syltlök, kalamataoliver,
soltorkade tomater och ris
- Kalventrecote med tomat- & vitvinssås,
blomkål, sparris, broccoli samt rödlök

Efterrätter
- Vaniljpannacotta med bärkompottt
 - Vit Chokladmousse med rabarbertopping
- Tryfflar, tre sorter

Huvudrätt: 180 kr
För- och huvudrätt: 245 kr
Trerätters meny: 275 kr