Holmgrens höstbuffé

Komponera din egen höstmeny genom att välja 3 av rätterna nedan:

 

Förrätter:

Gravad rådjursfilé med créme fraiche och krasse

Skogssvampsoppa

Rökta vildandsbröst med syltade nypon

 

Huvudrätter:

Stekt ungtupp med rödvinssås, syltlök, champinjoner och duchessepotatis

 

Rökt lammstek med pepparrotsvisp och rotfruktsgratäng

 

Holmgrens Viltgryta med skogssvamp och timjanris

 

Holmgrens Fasangryta med syltlök, kalamata oliver, soltorkade tomater och ris

 

Rådjur/Hjortstek med ungsstekta päron, gelé, timjanduchessepotatis

 

Tjälknöl på älg med rotfruktsgratäng

 

 

 

 

Efterrätter:

Vaniljpannacotta med bärkompott

Skånsk äppelkaka med vaniljsås

Tryfflar, 3 sorter

 

Huvudrätt: 175 kr

För- och huvudrätt: 225 kr

Tre-rätters meny: 245 kr

 

Alla rätter ska beställas minst 3 arbetsdagar i förväg och minsta beställning är 10 portioner.

Vi kan ordna med utkörning både via taxi och Move by Bike. Säg till vid beställning ifall du är intresserad så tar vi fram ett pris.

 

Catering

Festbuffé (185 kr per portion)
Limemarinerad rostbiff med kapris, pimento och svarta oliver; inskyad fläskfilé; skinkinlindad sparris; stekt ungtupp med Rhode Island-sås, potatissallad (minst 10 port).

 

Gourmetbuffé (195 kr per portion)
Konjaksgravad oxfilé med senapsdressing; inskyad fläskfilé; stekt anka med persika Walldorf; rökt lammstek med pepparrotsgrädde; potatissallad (minst 10 port).

 

Italiensk buffé (195 kr per portion)
Bresaola (lufttorkat oxkött), pancetta, parmaskinka, salami (spianata, fänkåls- eller tryffel-) pastasallad med kronärtskocka, paprika, oliver, marinerad vitlök och parmesanost, mozzarellaost med tomat, melon, ruccolasallad, soltorkad tomat, basilika och färska grönsaker; bröd och olivolja (minst 10 port).

À la carte

Förrätter

Carpaccio på kalvryggfilé med marinad (119 kr)
Lövtunna skivor av kalvryggfilé marineras med limefrukt, olivolja, kapris, pimento, champinjoner och riven parmesanost (marinaden skall hällas över köttet 20 min innan servering).

Konjaksgravad oxfilé (119 kr)
med senapsdressing; garnerad med rotfruktsstrimlor och grönsallad.

Melon och parmaskinka (69 kr)
på bädd av grönsallad, garnerad med tomat, gurka och persilja.

 

Huvudrätter att värma

Kalvfilé Oscar (219 kr)
med sparris, hummermedaljong, dillkvist; béarnaisesås, stekt potatis.

Örtfylld, vitlöksspäckad lammstek (199 kr)
med rödvinsås, mintgelé, fransk potatis- och rotfruktsgratäng.

Holmgrens oxfilé (219 kr)
ansjovis- och enbärsmarinerad oxfilé på en bädd av småskuren stekt potatis
och kantareller; gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé.  



Som komplement till rätterna ovan:
Grönsallat (20 kr) Kuvertbröd och smör (15 kr)

 

Alla rätter ska beställas minst 3 arbetsdagar i förväg och minsta beställning är 10 portioner.

Vi kan ordna med utkörning både via taxi och Move by Bike. Säg till vid beställning ifall du är intresserad så tar vi fram ett pris.