IMG_3011.JPG

Vårmeny

Missa inte vår helt nya vårmeny!
Råbock.jpg

Ny höstmeny

Nu har viltsäsongen dragit igång och vi har fyllt upp disken med rådjurskött och rökta vildandsbröst, självklart kommer allt från Skåne. Vi har också en helt ny höstmeny för våra buffeér och färdiga rätter, den hittar ni under catering här på hemsidan. Välkomna in!
Sakis.JPG

Ny butikschef

Fr.o.m 20:e augusti är Sakis ny butikschef på Holmgrens i Saluhallen. Sakis har ett stort kunnande inom kött och charkuterier och är också mycket matlagningsintresserad. Han kommer närmast från Ica Maxi i V:a Hamnen i Malmö där han arbetade som färskvaruchef och kvalitetsansvarig.
Jag & G.jpg

Nya ägare

Sedan 1:a juni är Carina & Gustaf Grönhagen nya ägare till N. Holmgrens & Co och vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna både till butiken i Saluhallen och till vår nya hemsida!
Tykarp.jpeg

Julmarknader

Ifall ni vill komma i julstämning, besök oss i Tykarps Grottan eller på Björnstorps julmarknad 2:a helgen i dec.

120-års jubileum

22:a-24:e nov firar Holmgrens 120 år i Lund med att hylla något som ligger oss varmt om hjärtat - skånsk viltfågel! Vi kommer att ha fyllt diskarna med färsk fågel och även ha färdiglagade jubileumsrätter med fasan och vildand. Vi erbjuder även specialpris på fina styckningsdetaljer såsom lammytter…